18-04-2018: Inschrijving Brabantrit 6 mei geopend

Op zondag 6 mei 2018 zal BMW Klassiek de “Brabantrit” rijden.
Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

10.00 -10.30 Ontvangst in bosrijk gebied bij Restaurant De Fazanterie, Sint Annadreef 2, 4851 RC Ulvenhout met koffie en gebak. Parkeren aan de achterzijde, bereikbaar via Geersbroekseweg. Gelegenheid om lekker bij te kletsen

11.00 Start van het eerste deel van de rit, een mooi stukje door het buitengebied ten zuiden van Breda, naar het Vincent van Goghhuis, een klein museum op de plek van het geboortehuis van de bekende schilder Vincent van Gogh.

13.15 Lunch Golden Tulip/De 7-bergse Hoeve in Zevenbergen.
Hierna middagdeel voor een rit door een stukje Breda en naar Nationaal Park De Loonse en Drunense duinen, waar een korte wandeling kan worden gemaakt.

16.30 Eindpunt bij Autopitch in Schijndel. Gelegenheid om de collectie van verzamelaar Harrie van den Anker te bekijken, met onder meer een BMW 507 en BMW Z8’s in alle beschikbare kleuren en uitvoeringen.
Hier wordt de dag afgesloten met een hapje en een drankje, geserveerd vanuit een Foodtruck.

18.00 Gelegenheid tot het gebruiken van het diner bij Eeterij De Dungense Brug in Den Dungen (zie: www.eeterijdedungensebrug.nl). Dit restaurant ligt dicht bij Den Bosch en op korte afstand van de snelweg A2, zodat na het eten de terugreis vlot onder de wielen kan worden genomen.

Ga voor meer informatie naar de evenementenkalender

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's