26-10-2015: Nieuwe oldtimerbeurs ClassicsNL voor herhaling vatbaar

In het weekend van 23 t/m 25 oktober 2015 was BMW Klassieke Autoclub Nederland aanwezig op de nieuwe oldtimerbeurs ClassicsNL in Leeuwarden. Een beurs met een mooie uitstraling, die door de organisator met grote zorg was opgebouwd in een tweetal hallen. Het resultaat mocht er dan ook zijn.

De beurs, die was georganiseerd in het WTC, begon op vrijdag wat aarzelend, maar in de loop van het weekend wisten toch een kleine 5.000 liefhebbers de weg naar het complex te vinden. Dat aantal had de organisatie voor ogen, zodat kan worden vastgesteld dat de doelstelling gehaald is.

Op de beurs werd voor het eerst de nieuwe clubbalie van BMW Klassiek getoond, die zeer positieve reacties opleverde. Ondersteund met een presentatie van clubevenementen d.m.v. een nieuwe beamer kwam BMW Klassiek goed uit de verf. Op de beurs hebben zich nieuwe leden ingeschreven en een aantal bezoekers overweegt  dat binnenkort te doen.

Kortom, voor BMW Klassiek een mooi resultaat, mede dankzij de enthousiaste medewerking van een aantal clubleden, die dat weekend hadden vrijgemaakt om op deze beurs goed voor de dag te komen.

De organisator heeft al aangekondigd volgend jaar in het laatste weekend van oktober ook weer een ClassicsNL te willen organiseren, gezien het bezoekersaantal en de positieve reacties van publiek en standhouders. BMW Klassiek staat daar ook zeer positief tegenover en zal de leden dan ook voorstellen in 2016 "op herhaling te gaan".

 

 

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's