BMW Klassieke Autoclub Informatie

Wie zijn wij?
De BMW Klassieke autoclub is een erkende BMW Club. De activiteiten richten zich op de belangen van de leden, die vooral bestaat uit clubontmoetingen en communicatie met de leden via het clubblad "Van Dixi tot Barockengel". Ook vindt uitwisseling plaats van ervaringen en technische informatie over de modellen van BMW. Er worden ook technische clubbijeenkomsten georganiseerd bij specialisten op het gebied van klassieke autotechniek, zoals motorenrevisie, carrosserie, chassis en bekleding.

Wat bieden wij verder als club?
Tijdens nationale en internationale bijeenkomsten en evenementen kunnen ook individueel ervaringen en belevenissen met onze BMW uitgewisseld worden. 
De basis ligt weliswaar bij de BMW modellen, maar afgeleiden daarvan zijn ook mogelijk. Modellen van  Frazer Nash, Bristol, Veritas en Glas zijn zo nauw verbonden aan de historie van BMW, dat daar ook ruimte voor is binnen de club.

Een bijzondere plaats neemt verder EMW in, dat door de vorming van Oost Duitsland ontstond toen de in Eisenach gevestigde fabriek werd omgedoopt. De vormgeving van het beeldmerk van EMW is vrijwel gelijk aan dat van BMW. 

Ook is er aandacht voor prototypes die de serieproductie nooit gehaald hebben, zoals de elektrische BMW 1602, die tijdens de Olympische Spelen in 1972 is gebruikt voor officials.

Het full color clubblad verschijnt vier keer per jaar. Bekijk hier online  een editie Van Dixi tot Barockengel.

Hebt u interesse in onze club, dan kunt u hier onze brochure downloaden.

Bestuur    
J. Buiter Voorzitter voorzitter@bmwklassiek.nl
M. Winkelman Secretaris secretaris@bmwklassiek.nl
H. Tenthof Penningmeester penningmeester@bmwklassiek.nl
G. Plomp Bestuurslid evenementen evenementen@bmwklassiek.nl
P. J.  van Kooten Bestuurslid AZ az@bmwklassiek.nlFactuuradres BMW Klassieke Autoclub:

Penningmeester BMW Klassieke Autoclub
H. Tenthof
Bovenhof 38
4175 AS Haaften

KvK 040412258
Bank: ING nummer 9387539  IBAN: NL24 INGB 0009 3875 39

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's