29 april 2012 Achterhoekrit vanuit Eibergen

Terug naar album overzicht

Op zondag 29 april 2012 zijn de leden in groten getale afgekomen op de rit die is georganiseerd door Gerrie en Henk Bleumink.
Ging het aanvankelijk nog even mis met de vermelding in het clubblad, dan was daar op deze zonnige dag - die wel wat grijs begon -  niets meer van te merken. Tientallen leden genoten van de rit, die begon in Eibergen. Ongeveer de helft van de leden had zich voor deze rit aangemeld. Een geweldige opkomst.

Het eerste deel voerde ons door het stroomgebied van de Buurserbeek, vlak langs de Duitse grens, om rond het middaguur te onderbreken voor een uitstekende lunch in Haarlo. Daar kon ook nogeven naar de auto's worden gekeken en natuurlijk ook de techniek onder de motorkap kreeg daarbij de aandacht.

In het tweede deel werden de deelnemers door de oude Achterhoek gestuurd, om in de buurt van de Lochemseberg bij Zwiep "De Witte Wieven" te zien.

Het eindpunt was in Barchem, waar op het terras de dag nog even kon worden doorgenomen. Unaniem was het oordeel over de dag: Fantastische rit en dito organisatie, met dank aan Henk en Gerrie.


Laatst toegevoegde foto's

meer foto's