13 september 2014 Zeelandrit

Terug naar album overzicht

Op zaterdag 13 september 2014 stond de Zeelandrit op de agenda van BMW Klassieke Autoclub, waar zich maar liefst 25 equipes voor hadden ingeschreven. 

Organisator Peter-Jan van Kooten had voor deze dag met adverteerder Autobedrijf Admiraal in Oude Tonge afspraken gemaakt voor een ontvangst bij deze BMW Specialist. Een ontvangst die in alle opzichten zeer geslaagd is verlopen, getuige de vele positieve reacties. De familie Admiraal had gezorgd voor een werkelijk perfect verzorgd gebeuren, met broodjes, een warme snack en natuurlijk wat te drinken. Daarnaast was er volop gelegenheid om met elkaar het BMW-aanbod van Autobedrijf Admiraal te bekijken. Ook kregen de auto's van onze deelnemers en andere bezoekers volop de aandacht.

Voorafgaand aan de start van de Zeelandrit kon nog een demonstratie van de Slegde Hammer worden bijgewoond, een voertuig voor trekwedstrijden, dat zorgde voor een enorme geluidsexplosie.

De Zeelandrit werd rond de klok van half twee begonnen om na een prachtige route te eindigen in de haven van Bruinisse.  Daar werd BMW Klassieke Autoclub ontvangen op mosselschip BRU 12 van de familie Otte, voor een rondvaart over de mosselbanken en een uitleg over de teelt en oogst van mosselen. 

Na terugkomst in Bruinisse werd de dag afgesloten bij Restaurant De Meeuw om onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten.

BMW Klassieke Autoclub kan weer een prachtige dag bijschrijven in het evenementenarchief.

 


Laatst toegevoegde foto's

meer foto's