12-10-2014 Montferlandrit

Terug naar album overzicht

Op zondag 12 oktober 2014 had BMW Klassieke Autoclub een rit georganiseerd met als start en eindpunt "De Zon" in Wehl, een pannenkoekenhuis aan de weg tussen Wehl en Kilder, vlakbij de Montferlandse heuvelrug. Voor deze laatste rit van het seizoen hadden zich maar liefst 32 equipes ingeschreven. Het is dan ook niet teveel gezegd dat het een fantastische afsluiting van het seizoen zou worden. Weer of geen weer.

 

De dag begon met mist, die zich over grote delen van het land uitstrekte, maar dat weerhield de leden er niet van de tocht naar Montferland te maken. Uit alle delen van het land kwamen de deelnemers naar Wehl, met hun klassieke BMW's of in een enkel geval met een passende vervanger.

 

Er was een route uitgezet over de Montferlandse heuvelrug, door verschillende plaatsen in het grensgebied van Nederland een Duitsland. Ook ging de route over de dijken langs de Rijn en door het landschap dat daar achter ligt. Het weer werkte geweldig mee en aan het eind van de middag kon het hele gezelschap op het terras van De Zon nog even de geslaagde dag doornemen.


Laatst toegevoegde foto's

meer foto's