Beurzen oktober - november 2015

Terug naar album overzicht

Van 23 t/m 25 oktober 2015 was BMW Klassiek vertegenwoordigd op de nieuwe oldtimerbeurs "ClassicsNL" die werd gehouden in het WTC te Leeuwarden. Voor deze beurs werd de keuze bepaald toen onzeker was of de jaarlijkse beurs in Eelde door zou gaan.

Toen daar wel duidelijkheid over kwam is toch besloten vast te houden aan Leeuwarden, omdat men daar van plan was een evenement met uitstraling te organiseren, van een niveau tussen Interclassics en Autotron. Bovendien stond voor BMW Klassiek ook Autotron op de kalander, wat zou betekenen dat twee weekenden na elkaar een clubstand ingericht moest worden.

De ervaringen in Leeuwarden waren zeer positief. De organisatie gaf aan zeer tevreden te zijn met het aantal bezoekers (ongeveer 5.000) en wat BMW Klassiek betreft werd het beoogde niveau ruimschoots gehaald. Het was ook het eerste evenement waar onze nieuwe balie en beamer-presentatie kon worden uitgeprobeerd.

De foto's laten zien dat het een zeer verzorgd geheel was en BMW Klassiek kreeg dan ook vele complimenten.

Een aantal van de foto's is verzorgd door Jarmo Hofma, die met zijn ouders op de beurs stond met "huureendjes".

Op 21 en 22 november 2015 stond onze clubstand opgesteld in Autotron Rosmalen en ook dat was een sfeervol gebeuren.

Op beide beurzen werden contacten gelegd met geïnteresseerden, waarvan een aantal bezoekers heeft aangegeven zich bij de club te willen aansluiten.


Laatst toegevoegde foto's

meer foto's