Januari 2016 Interclassics

Terug naar album overzicht

Van 14 t/m 17 januari was er voor BMW Klassiek een hoofdrol weggelegd op de meest aansprekende Oldtimerbeurs van Nederland.

De editie 2016 had als thema 100 jaar BMW en BMW Klassiek was officieel partner bij de organisatie van dit groots opgezette evenement. Er waren door BMW Klassiek 33 zeldzame auto's bij elkaar gebracht, gezamenlijk van een ongekende waarde. Zo waren er authentieke racewagens, zeldzame sportwagens, zoals de BMW 507 en enkele vooroorlogse BMW's, van het type 327 en 328. Ook de BMW Dixi en Isetta ontbraken niet in het rijtje. Ook jongere BMW's, die nu al een klassieke uitstraling hebben, zoals de Z1 en Z8 leverden een interessant contrast ten opzichte van het historisch materiaal op, met als uiterste de i8, die een plaats kreeg tussen de oudste generaties.

Op zaterdag 16 januari werd ook de nieuwjaarsreceptie op de beurs verzorgd, met een toost op 2016. Er hadden zich vele leden aangemeld op dit voortreffelijk verzorgde nieuwjaarspartijtje.  

Het begin van 2016 was zeer succesvol, want op de beurs werden meer dan 10 nieuwe leden ingeschreven. Het foto-album geeft een mooie impressie van wat er in Maastricht was te bewonderen, zodat iedereen die er niet was kan zien wat hij of zij heeft gemist.


Laatst toegevoegde foto's

meer foto's