Voorjaarsrit 10 april 2016

Terug naar album overzicht

Op zondag 10 april 2016 stond de voorjaarsrit 2016 op het programma van BMW Klassiek. 

Traditie moet je in stand houden, dus ook dit jaar weer de competitie om naar huis te gaan met de "Vandepas Wisselbokaal". Deze begeerlijke beker te winnen is een hele eer, want naast het bewijs dat je alle andere leden te slim af bent geweest, mag je deze prachtige beker het hele jaar op de schoorsteenmantel hebben en - niet onbelangrijk - valt je de eer te beurt om het volgende jaar zelf die opening van het jaar te mogen organiseren.

Dat iedereen die eer wel eens wil winnen getuigt het grote aantal inschrijvingen voor deze rit. Maar liefst 47 equipes hadden zich ingeschreven om de strijd aan te gaan en weer te proeven van de deelname aan weer een fantastische clubdag.

2016 was vorig jaar gewonnen door Marjolein Burgers en Hans de Bruijn, die voor ons een prachtige rit hadden voorbereid. Daarbij gesteund door de hartelijke ontvangst bij BMW dealer Renova, die onze club een warm hart toedraagt. We zijn Renova dan ook dankbaar dat we van hun gastvrijheid hebben mogen genieten. Geweldig.

Marjolein en Hans hadden een mooie rit uitgezet die ons door rivierenlandschap door de oude waterlinie voerde, daarbij gebruikmakend van veren om oversteken te maken.  

De rit voerde ons naar Gilse Rijen, de militaire vliegbasis, waar ook een museum voor militaire vliegtuigen haar thuisbasis heeft. Ook daar weer prima verzorging, een hartelijke ontvangst en een rondleiding door de vrijwilligers die de historische vliegtuigen verzorgen.

Aan het einde van de middag kwamen we bij elkaar om te horen wie de dagwinnaar was geworden voor de Vandepas Bokaal en om te weten wie volgend jaar de voorjaarsrit gaat organiseren. Rutger Stelwagen blijkt de gelukkige winnaar te zijn.

Na de organisators te hebben bedankt voor de fantastisch verlopen dag kon nog genoten worden van een afsluitend buffet. 

BMW Klassiek kan terugkijken op een prachtige opening van het rittenseizoen.


Laatst toegevoegde foto's

meer foto's