Vierlandenroute 29 mei 2016

Terug naar album overzicht

Zondag 29 mei 2016 stond de meest zuidelijke rit van BMW Klassieke Autoclub in Nederland ooit gereden op het programma. Een veelbelovende rit, georganiseerd door Frans Butink, die in deze regio woont en er een B&B exploiteert op één van de mooiste plekjes van Limburg.

De opkomst heeft de verwachtingen weer ruimschoots overtroffen. Het wordt bijna traditie dat daarvan sprake is. Er hadden zich maar liefst 33 equipes ingeschreven, waardoor er ± 70 personen aanschoven voor koffie en gebak om deze dag te beginnen. Uit alle windstreken waren deelnemers naar Limburg gekomen en met de vele verschillende modellen die meededen werd het landschap nog mooier. . . .

Frans had een prachtige tocht uitgezet, die zelfs voor ingewijden in de regio nog veel verrassends te bieden had. Ging het eerst van start om door het prachtige landschap de lunchlocatie  op de Gulperberg te bereiken, na de lunch werd koers gezet naar een heuse wijngaard om ingewijd te worden in de wijnbouw van Limburg, dat steeds meer bekendheid krijgt bij vinologen. Ieder kon - met mate - van verschillende soorten proeven en proberen de verschillende druivensoorten van elkaar te onderscheiden. Wijnproeverij en Wijngaard Stokhem heeft ons daarvoor gastvrij ontvangen.

De weergoden waren  BMW Klassiek gunstig gezind, want de dag werd slechts beperkt verstoord door enige regen. Kortom het was een buitengewoon geslaagde dag en voor iedereen weer een waar genoegen om in zo'n mooi landschap onze BMW's de sporen te geven.


Laatst toegevoegde foto's

meer foto's