90 jaar BMW Automobielen Autotron 2018

Terug naar album overzicht

De Oldtimerbeurs die op 10 en 11 november vooral in het teken stond van 90 jaar BMW automobielen heeft velen naar Rosmalen laten afreizen, om te genieten van een unieke verzameling BMW's.
Er was sprake van lange wachtrijen bij de kassa's en de organisatie zag zich zelfs genoodzaakt extra deuren te openen om iedereen sneller naar binnen te kunnen  loodsen.

De BMW Clubs, onder de vlag van BMW Clubs NL, hadden samen met BMW Nederland een indrukwekkende autoshow neergezet, beginnend met een BMW Dixi uit 1928 - het 1e productiejaar voor auto's - tot de meest uiteenlopende en aansprekende modellen uit de jaren daarna. De huidige generatie van elektrisch aangedreven BMW's, waaronder een i8 en een i3 werden ook getoond, waarmee behalve een historisch visitekaartje ook dat van de toekomst door "ons merk" werd afgegeven.

In de voorbereidingen werd met modellen een proefopstelling op schaal gemaakt, om daarmee een optimale indeling van de beschikbare beursruimte te krijgen. Het resultaat laat zich zien en wordt bevestigd door de vele complimenten die werden gegeven.

90-jaar-BMW

De complimenten voor het indrukwekkende weekend galmden ook nog lang na tot ver buiten Autotron. Samen met de andere BMW Clubs wordt dan ook met tevredenheid teruggekeken op deze gedenkwaardige themabeurs van 90 jaar BMW automobielen.

De organisatie dankt Renova Autogroep en Autobedrijf Admiraal voor de prachtige BMW's die zij voor dit jubileum ter beschikking hebben gesteld. Natuurlijk ook de clubleden, die hun oogappels aan het publiek wilden tonen en voor de inzet van vrijwilligers die beide beursdagen als gastheer of gastvrouw de bezoekers met enthousiasme op deze bijzondere autoshow hebben ontvangen.

Ook Autotron verdient dank en complimenten voor de realisatie van deze bijzondere oldtimerbeurs, waar BMW's en vooral de klassiekers van dit merk, een hoofdrol speelden.

De foto's zijn gemaakt door Jolanda Holtvluwer, Michel Körver en Marcel Winkelman

 


Laatst toegevoegde foto's

meer foto's