Bezoek Beusichem en BBQ

Terug naar album overzicht

Op zaterdag 28 augustus bracht BMW Klassiek een bezoek aan Passion for Cars Houten. Aansluitend was er een korte rit door het rivierenlandschap om Antonique en Patrick van der Sman te bezoeken. Voor de inwendige mens was gezorgd door een lunchpakketje, dat werd aangereikt om onderweg te worden genuttigd. De korte pauze voor de lunch werd gebruikt om nog even een praatje te maken en elkaars auto's te bewonderen. Een mooie rit en zeer geslaagd door het korte oponthoud voor de lunch.

Patrick had ons uitgenodigd om hun prachtige BMW-collectie te komen bekijken en aansluitend te genieten van een barbecue. De onlangs gereed gekomen locatie zag er prachtig uit en de inrichting verdient dan ook een geweldige pluim! 

Met zo’n 60 bezoekers hebben we een prachtige middag gehad en ondanks het forse aantal bezoekers was er volop ruimte om te genieten van een praatje, de prachtige collectie auto’s en de prima verzorgend BBQ.

Antonique en Patrick werden als dank nog even in het zonnetje gezet en het applaus dat volgde laat geen twijfel bestaan over de geweldige middag die we in Beusichem beleefd hebben.


Laatst toegevoegde foto's

meer foto's