10-10-2021: "Wind, Water, Weide"

Terug naar album overzicht

Jef en Ruda van de Nes hebben gezorgd voor een prachtige rit door de kop van Noord-Holland. De familie Molenaar zorgde voor een perfect voorbereide aftrap vanaf hun autobedrijf in Heerhugowaard. Voor BMW -liefhebbers een eldorado, want naast moderne BMW's is er ook een overweldigend aantal klassieke modellen te bewonderen. De hele familie werd ingezet om het de deelnemers naar de zin te maken en om te laten zien wat Auto Molenaar te bieden heeft. En dat het recht uit het hart kwam kon je wel zien aan de glunderende gezichten van Janny en  Piet Molenaar.

Jef en Ruda zorgden voor de inschrijving van de maar liefst rond de 50 equipes die deze dag zouden meemaken. Een record deelname en ook nog eens met een heel grote verscheidenheid aan modellen, die van start zouden gaan.

Na de koffie en gebak en de gebruikelijke toespraken bij de aftrap, konden de eerste auto's rond 11:00 uur van start gaan. Het eerste deel van de rit bracht de deelnemers door prachtig buitengebied, met dijkjes, uitzicht over akkers en water, maar vooral ook met mooi bochtenwerk. 

Er werd ook al even een olieprobleem aan het licht gebracht - en verholpen!

Het weer werkte ook nog heel goed mee, zodat al gauw bij veel auto's 'het dak eraf' kon.

Er was gezorgd voor een buffetlunch bij Eetcafé "Half Weg" in Ursem, waar voldoende tijd en ruimte was om bij te praten en de auto's te bekijken. 

Het tweede deel van de rit ging weer langs molens, water en kleine, schilderachtige dorpen richting Alkmaar, om uiteindelijk weer in de  omgeving Heerhugowaard aan te komen.

Eindpunt was Gasterij Molengroet, waar met een hapje en een drankje nog gezellig kon worden teruggekeken op de prachtige rit.

Piet Molenaar verraste iedereen nog met een afdruk van de foto's die bij de start waren genomen, zodat nog een tastbare herinnering mee naar huis kon worden genomen.

Met dank aan Jef en Ruda van de Nes en familie Molenaar kunnen we terugkijken op een prachtige afsluiting van ons ritseizoen 2021.

De foto's in dit album hebben we weer te danken een het voortreffelijk werk van Jolanda Holtvluwer. 👍


Laatst toegevoegde foto's

meer foto's