27-03-2022: Openingsrit 2022 BMW Story Waardenburg

Terug naar album overzicht

Op 27 maart 2022 ging de eerste club-rit van het seizoen van start bij BMW Story in Waardenburg.

Traditioneel zou weer de strijd om de Vandepasbokaal plaatsvinden. De wisselbeker die voor de winnaar de eervolle taak betekent om in 2023 de openingsrit te organiseren.

De winnaars van vorig jaar, Hans Koppelaar en Chris en Linda van Beek hadden een uitgebreide uitnodiging, met een beschrijving van de rit samengesteld.

Het weer zorgde bij voorbaat al voor een prachtige dag.

We werden hartelijk ontvangen door directeur Dirk van Gestel en zijn team en voor de aftrap was er voor velen voldoende tijd om het aanbod nieuwe en gebruikte BMW’s te bekijken.

Na de koffie en een overheerlijke chocoladesoes kon worden begonnen met de rit door het rivierenlandschap en de Betuwe.

De foto’s laten zien dat het een prachtige rit was die veel bekijks trok vanwege de prachtige BMW’s die daaraan meededen. Bijzondere vermelding voor de deelname van Uli en Marinanne Sauer, die voor deze openingsrit hun Procar BMW M1 hadden meegebracht. Niet te missen door het sportieve geluid en de uitstraling van het model en de kleurstelling. Bovendien een auto die je hoogst zelden op de weg tegenkomt.

Eindpunt van de rit was De Goudreinet in Vuren, waar ook de uitslag van  de ‘fotocompetitie’ voor de Vandepasbokaal bekend werd gemaakt. Deze werd gewonnen door Esther Stam en Ronald Borgers. Zij zullen in 2023 de organisatie van de openingsrit op zich nemen.

We kijken terug op een prachtige eerste club-rit 2022, met dank aan Hans, Linda en Chris en niet te vergeten de geweldige ontvangst door BMW Story Waardenburg.

De foto’s zijn gemaakt door Jolanda Holtvluwer en Rowan van de Bragt.

Dick Groen heeft ook prachtige foto's gemaakt tijdens de rit. Deze kunnen worden bekeken via onderstaande links op zijn website en Facebook.

Voor de foto's op zijn website klik hier.

Voor het album op Facebook klik hier. 


Laatst toegevoegde foto's

meer foto's