24-10-2016: Leden BMW Klassiek met korting naar ClassicsNL

Van 28 tot en met 30 oktober 2016 is de klassiekerbeurs ClassicsNL georganiseerd in het WTC Leeuwarden. Het thema is dit jaar de viering van het 100-jarige bestaan van BMW, reden waarom daarvoor met medewerking van BMW Klassieke Autoclub Nederland een belangrijke stand is ingericht met prachtige auto's uit de rijke historie van BMW.

Bezoekers kunnen een Z8 bewonderen tegenover de auto de daar model voor heeft gestaan, de heuse en legendarische BMW 507, die in de stand van BMW klassiek een plaats krijgen. En er zijn meer prachtige auto' te bewonderen! Kortom, een aanrader voor alle klassiekerliefhebbers en bewonderaars van BMW's in het bijzonder.

Door leden van BMW Klassieke Autoclub kan deze beurs met een aantrekkelijke korting worden bezocht, mits de kaarten online worden besteld.

Toegangskaarten met korting voor leden

De toegangsprijs aan de kassa voor CLASSICSNL bedraagt € 13,50 en in de online voorverkoop € 11,50. Voor leden van BMW klassieke Autoclub is er een speciaal tarief van € 8,50 per toegangskaart. Dit geldt dan alleen voor online bestelde kaarten en dus niet aan de kassa.

Deze kaarten kunnen worden besteld door onderstaande link aan te klikken.

De bijbehorende kortingcode luidt als volgt: BMWCLASSIC16 (hoofdlettergevoelig).

De korting is geldig voor leden van BMW Klassieke Autoclub Nederland.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap of om meteen in te schrijven als lid van onze autoclub.

 

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's