14-06-2011: KNAC Klassiekervademecum verkrijgbaar

De auto is meer dan een vervoermiddel. Hij roept passie op bij mensen die genieten van reizen en van mooie techniek. Voor velen is de auto om van te genieten. Dat was zo in 1898 toen de eerste auto nog maar net in Nederland was gekomen en de eerste Nederlandse automobielclub (de KNAC; toen nog NAC) werd opgericht en dat is nu nog steeds zo.
Wij voelen ons verwant met de pioniers uit die beginjaren en koesteren hun erfgoed. Dat doet u, met uw klassieker, ook.
 
Mede daarom heeft de KNAC, in het jaar dat 125 jaar geleden het eerste patent op de auto werd ingediend, het Klassieker Vademecum gemaakt. Speciaal voor liefhebbers en  bezitters van klassieke auto’s. Dit handige naslagwerk geeft een helder overzicht van en inzicht in wat er komt kijken bij het kopen, bezitten en berijden van een klassieke auto. Ook geeft het kort informatie over wat de KNAC doet voor leden en autoliefhebbers.
 
U kunt het KNAC Klassieker Vademecum voor slechts € 2,75 inclusief verzendkosten bestellen via de website van de KNAC ( www.knac.nl ) of via hun afdeling ledenservice die tijdens kantooruren bereikbaar is op telefoonnummer 070-3831612. Voor leden van onze club die ook lid zijn van de KNAC, is het naslagwerk gratis.

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's