06-08-2018: Forever Young 22 augustus 2018

Geen BMW Klassiek evenement, maar wel een aanrader om aan deel te nemen (voor wie zich aangesproken voelt) en daarom dit bericht van de festival-organisatie:

Forever Young Festival is het grootste en leukste festival van Nederland voor 65-plussers. Dus ben je ouder dan 65 dan ben je van harte welkom. De toegangskaarten zijn gratis en het programma is verrassend, energiek en staat bol van plezier. Alle reden om te komen. De gratis kaartjes kan je bestellen via de ticketpagina. We hopen u te zien op 22 augustus 2018. 

Forever Young Festival is er voor alle mensen van 65 jaar of ouder die zin hebben om samen een feestje te vieren. Ongeacht afkomst, beperking of de grootte van de portemonnee, wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. Daarom is de toegang gratis, zodat mensen die wat minder geld te besteden hebben toch kunnen komen. Daarom zijn er heel veel voorzieningen voor mensen met een beperking zodat iedereen veilig en comfortabel met een rolstoel, een rollator of een scootmobiel het festival kan bezoeken. Daarom zijn er optredens, kermisattracties, shows, sport en spelactiviteiten, een markt en nog veel meer activiteiten, omdat lol maken niet stopt als je 65 wordt. Wij vinden dat alle 65-plussers in Nederland zo'n groot feest als dit verdienen.

 

FYF

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's