12-11-2018: 90 jaar BMW Autotron groot succes

De Oldtimerbeurs die op 10 en 11 november vooral in het teken stond van 90 jaar BMW automobielen heeft velen naar Rosmalen laten afreizen, om te genieten van een unieke verzameling BMW's.
Er was sprake van lange wachtrijen bij de kassa's en de organisatie zag zich zelfs genoodzaakt extra deuren te openen om iedereen sneller naar binnen te kunnen  loodsen.

De BMW Clubs, onder de vlag van BMW Clubs NL, hadden samen met BMW Nederland een indrukwekkende autoshow neergezet, beginnend met een BMW Dixi uit 1928 - het 1e productiejaar voor auto's - tot de meest uiteenlopende en aansprekende modellen uit de jaren daarna. De huidige generatie van elektrisch aangedreven BMW's, waaronder een i8 en een i3 werden ook getoond, waarmee behalve een historisch visitekaartje ook dat van de toekomst door "ons merk" werd afgegeven.90-jaar-BMW

De complimenten voor het indrukwekkende weekend galmen nog na tot ver buiten Autotron. Samen met de andere BMW Clubs wordt dan ook met tevredenheid teruggekeken op deze gedenkwaardige themabeurs van 90 jaar BMW automobielen.

De organisatie dankt Renova Autogroep en Autobedrijf Admiraal voor de prachtige BMW's die zij voor dit jubileum ter beschikking hebben gesteld.

Ook Autotron verdient dank en complimenten voor de realisatie van deze bijzondere oldtimerbeurs, waar BMW's en vooral de klassiekers van dit merk, een hoofdrol speelden.

BMW Klassiek staat dit jaar nog met een clubstand op de Oldtimerbeurs in Eelde op 24 en 25 november 2018

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's