11-09-2020: FEHAC - FIVA enquête 2020

Sociaal-economisch onderzoek FEHAC en FIVA 2020 van start. 

Alle eigenaren en liefhebbers van mobiel erfgoed worden dringend gevraagd deel te nemen.

BMW Klassieke Autoclub roept haar leden en alle andere eigenaren van klassieke voertuigen op om aan de enquête deel te nemen voor 31 oktober.

Voor een link naar de enquête klik hier.

Toelichting

De Federatie van Historische Automobiel- en Motorfietsclubs Clubs en de internationale koepel FIVA doen de komende weken onderzoek naar het actuele gebruik van oldtimers en de financiële- en werkgelegenheidsbijdrage die historische voertuigen leveren aan de economie.

Alle oldtimereigenaren en liefhebbers van mobiel erfgoed worden dringend gevraagd deel te nemen aan dit onderzoek door het invullen van een online enquête.

Dit kan door in te loggen op www.fiva.org/en/fiva_survey en vervolgens te klikken op de Nederlandse vlag voor de Nederlandstalige enquête. Het invullen van de enquête duurt maximaal 15 minuten. De enquête is gebaseerd op het kalenderjaar 2019 en sluit daarmee de verstoring door Corona in 2020 uit.

Naast dat het hebben en onderhouden van mobiel erfgoed een geweldige vorm van vrijetijdsbesteding is, leveren al die activiteiten een aanzienlijke omzet en werkgelegenheid op voor restauratiebedrijven, garages, brandstoffenverkoop, verzekeringsbedrijven en taxateurs. Maar ook horeca bedrijven en campings profiteren van activiteiten van de eigenaren van oldtimers en hun clubs.

Het sociaal-economisch onderzoek van de FIVA en FEHAC wordt dit jaar in 71 landen gehouden. De resultaten zijn van het grootste belang voor belangenbehartiging van de organisaties op het gebied van mobiel erfgoed. Landelijk en internationaal.

FEHAC en FIVA hopen op een grote deelname van alle Nederlandse oldtimerbezitters en liefhebbers van mobiel erfgoed.

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's