02-04-2023: (Bijna) Mei-rit 30 april aanmelden nu mogelijk

De tweede rit van het seizoen staat op de kalender voor 30 april 2023. Een prachtige rit waar de inschrijving nu voor is geopend.

We verzamelen op deze laatste zondag van april bij BMW Specialist Gijsbertsen aan de Rijnseweg 7 in Odijk. Vanaf 9.30 uur zijn we daar hartelijk welkom. Na wat rondkijken en informatie over het bedrijf en natuurlijk over de komende autorit en na koffie met wat lekkers zal er vanaf 10.30 uur vertrokken worden.
Via een mooie route langs Leusden, Achterveld en Barneveld komen we via Lunteren aan de rand van Ede bij Steakhouse Amadeus aan de Wekeromseweg 1 . Hier gaan we genieten van een lekkere lunch.

Na de pauze het 2e deel van de rit via Kootwijk, Ugchelen, Beekbergen (mooi stationnetje met verzameling stoomtreinen en wagons van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij), door naar Brummen en via De Steeg over de prachtige Posbank naar de finish.
De finish is in Hotel Trix bij Arnhem aan de Schelmseweg 1A. (Het parkeerterrein is waarschijnlijk niet groot genoeg, maar aan de Bakenbergseweg is een lange parkeerstrook) In dit gezellige hotel is een mooi gedeelte gereserveerd voor de club voor een drankje en een bitterbal of iets van dien aard.

Tevens is er voor de nablijvers een 3 gangen diner. De prijs voor ons is Euro 35,00 p.p.

De rit wordt gereden met het systeem van bol-pijl met afstanden. Het is handig om de rally app. Rally Tripmeter (zwart-wit geblokt vlaggetje) te downloaden op de smartphone.

Tevens zijn er voor de liefhebbers wat foto’s te zoeken.


Ga voor meer informatie en aanmelden naar de pagina evenementen.

Volg voor meer informatie onderstaande links

BMW Specialist Gijsbersten 

Steakhouse Amadeus

Trix Restaurant - Hotel (restauranttrix.nl)

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's