16-02-2014: Algemene Ledenvergadering 2014

Op de goed bezochte ALV, gehouden in het schilderachtige Lage Vuursche, hebben de leden van BMW Klassieke Autoclub Nederland teruggekeken op 2013 en de activiteitenkalender 2014 vastgesteld. De vergadering verliep in de traditionele gemoedelijke sfeer.

Het bestuur kreeg goedkeuring voor het gevoerde beleid en de begroting voor 2014 werd vastgesteld. Verder kon het bestuur weer worden versterkt door de benoeming van twee nieuwe bestuursleden: Geurt Plomp als bestuurslid evenementen en Henk Bleumink als algemeen bestuurslid. Verder werd Jannes Buiter benoemd tot voorzitter, na deze functie al sinds april 2013 ad interim te hebben bekleed. De benoemingen vonden plaats met algemene instemming. BMW Klassieke Autoclub beschikt nu weer over een voltallig bestuur.

Oud bestuurslid evenementen Michel Körver werd bedankt voor zijn inzet over de afgelopen periode. Michel is ook de initiatiefnemer van de Facebook-pagina van BMW Klassieke Autoclub. In het beheer daarvan wil hij graag een rol blijven vervullen.

BMW Klassieke Autoclub kijkt terug op een geslaagde eerste activiteit van 2014.

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's