10-03-2014: Inschrijven voor voorjaarsrit 2014

Zondag 6 april 2014 organiseert BMW Klassieke Autoclub de Voorjaarsrit 2014, waarmee de aftrap gegeven wordt van hopelijk een mooi oldtimer seizoen. De inschrijving is vandaag geopend.

De rit zal worden verreden in de Hoeksche Waard. De Hoeksche Waard is een eiland net ten zuiden van Rotterdam en is ontstaan in de huidige vorm in 1421, na een overstroming die de sint Elisabethsvloed wordt genoemd. De Hoeksche Waard bestaat uit 60 polders en strekt zich uit van Goudswaard als meest westelijke plaats tot ’s-Gravendeel als meest oostelijke plaats. Het eiland is ca. 324 km2 groot en telt ca. 86000 inwoners.

Als verzamel- en vertrekpunt is Café De platte Reedijk gekozen, aan de Reedijk no. 21 te Heinenoord.

Verzameltijd met koffie en gebak: 10:00 uur
Vertrektijd 10:45 uur.
De kosten bedragen: € 17,50 pp voor leden, € 12,50 pp voor kinderen en € 22,50 pp voor niet-leden. Hierin is inbegrepen de koffie met gebak bij het vertrekpunt, de lunch incl 1 consumptie + koffie en 2 consumpties middels bonnen bij de prijsuitreiking.

Het eindpunt van de rit zal, net als de locatie voor de lunch het Stammineeke in Mijnsheerenland zijn. Hier zal de traditionele prijsuitreiking van de voorjaarsrit plaatsvinden onder het genot van een borreltje en daarna bestaat de mogelijkheid om hier te dineren.

Het diner is voor eigen rekening.
Graag op het aanmeldingsformulier aangeven of u wel of niet blijft eten.
Klik hier voor inschrijven met een Internetformulier.

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's