13-11-2014: BMW Klassiek komend weekend in Autotron

Geheel volgens de traditie zal BMW Klassieke Autoclub Nederland zich komend weekend (15/16 november) presenteren op de Najaars Oldtimerbeurs in het Autotron te Rosmalen.

Op de stand maken we voor het publiek zichtbaar welke tijdsspanne het bezit van onze leden beslaat. Met een knipoog naar ons clubblad heeft de clubstand dan ook het thema “Van Dixi tot Z1” meegekregen. De leden Hans Dol, Henk Draaijer en Piet Molenaar ondersteunen onze deelname door mooie BMW’s voor de stand ter beschikking te stellen.

Met enige trots melden we nog dat we dit weekend ook kunnen beschikken over de bijzondere AFM van coureur Günther Bechem. Deze auto werd opgebouwd met een BMW 328 (1938) als basis. In editie 51 (maart/april 2014) van ons clubblad werd in een artikel uitgebreid bij deze auto stilgestaan.

Qua zichtbaarheid voor het publiek maken we dit jaar een grote stap. Je treft de clubstand aan op het restauratieplein op de begane grond van het hoofdgebouw (Expodome), niet ver van de hoofdingang.

De afgelopen jaren wisten aardig wat clubleden onze stand te vinden voor een praatje en het bewonderen van de auto’s. Het zou erg leuk zijn om ook dit jaar een groot aantal leden te mogen begroeten.

Liefhebbers die nog geen lid zijn en de clubstand bezoeken kunnen zich als nieuw lid inschrijven. Tijdens de beurs kan worden ingeschreven zonder de gebruikelijke inschrijfkosten van € 10,00.

Hartelijke groet en graag tot ziens in Rosmalen!
“Team BMW Klassiek Rosmalen”

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's