26-02-2015: Zaak tegen Staat der Nederlanden diende vandaag

Vandaag, 26 februari 2015 was het D-day voor alle oldtimerliefhebbers. Om 14:30 uur diende de eerste van vijf rechtszaken die VrijstellingOldtimer.nl aanspande tegen de Staat. Bij de rechtbank in Breda stond Arjan Lenoir centraal met zijn '85-er BMW 535i op benzine. Kenners weten dat het hier om een onvervalste E28 gaat.

Waar de volgende kandidaten met hun oldtimer ter zitting kunnen verschijnen, moest Arjan nog met alternatief vervoer uit het Limburgse komen; het was immers nog geen 1 maart en zijn Beemer mocht de weg niet op.


Naar bleek hadden zowel Arjan als Prof. Mr. Tom Barkhuysen van Stibbe Advocaten uit Amsterdam zich goed voorbereid en de rechters stelden doelgericht hun vragen om het naadje van de kous te weten. Maar natuurlijk weten we pas over een week of zes hoe deze eerste zaak uitpakt. Arjan, bedankt voor je inzet en je gloedvolle betoog! Wij gaan er nog steeds vanuit dat je in de komende winter gewoon van je BMW kunt genieten...

Publiciteit

Naar blijkt heeft iedereen met spanning naar deze dag uitgekeken; Erik van Putten van Auto Motor Klassiek wijdde er op voorhand al een uitgebreid artikel aan en op de dag zelf - nog voor aanvang van de zitting - stond onze zaak al op de homepage van Autoweek.nl. Dank aan Michiel Willebrands daarvoor! "Financiën" had zijn eigen persvoorlichter meegenomen naar Breda en zelf maakte VrijstellingOldtimer de volgende video direct na afloop van de zitting.

Dit bericht is overgenomen van VrijstellingOldtimer.nl (26-02-2015  21:46 uur)

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's