22-02-2015: Algemene Ledenvergadering BMW Klassiek

In een regenachtig Lage Vuursche kwamen op zaterdag 21 februari  jl. de leden van BMW KLASSIEK bijeen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV).  Gezien de weersomstandigheden en een restje zout op de wegen had niemand het aangedurfd om met zijn klassieke BMW te komen. Wel stonden meerdere youngtimers van ons favoriete merk bij de bosrijke vergaderlocatie - Restaurant Puur - geparkeerd.

Belangrijke onderwerpen voor de vergadering waren onder meer de financiële verantwoording over 2014, de begroting 2015 en de goed gevulde evenementenkalender. Het aankomende klassiekerseizoen gaat voor BMW KLASSIEK op 12 april van start met de voorjaarsrit in de omgeving Bergen op Zoom. In de periode tot november van dit jaar staan nog vier clubritten in steeds verschillende  delen van het land op de kalender.   

Voorafgaand aan de vergadering werd een drietal korte filmpjes vertoond. Enkele leden hadden namelijk meegewerkt aan een film over de totstandkoming van de bedrijfspanden van BMW en MINI in Den Haag (2013-2014) en hadden, als dank, van de productiemaatschappij een mooi filmpje van de eigen auto ontvangen. De eigenlijke film over het ontwerp- en bouwproces op de locatie Forepark in Den Haag, gemaakt door productiemaatschappij "Made in Rotterdam" in opdracht van de bouwer, vertoonden we na afloop van de jaarvergadering. In deze film figureren een BMW 1800 (Neue Klasse), een 323i (E21) en een Z3 Coupe, bezit van trotse leden. Ter plaatse konden leden ook een exemplaar meenemen van de editie 01/2015 van het KNAC-magazine De Auto, waar een profiel van BMW KLASSIEK, sinds afgelopen jaar vriendenclub van KNAC, in is opgenomen.

De ontvangst bij de ALV vond vanaf 10.15 uur plaats met de traditionele koffie met gebak. De vergadering verliep in een gezellige en constructieve sfeer. Op de achtergrond liep een fotopresentatie bij wijze van “jaarverslag” 2014. Het bestuur werd door de leden decharge verleend voor het gevoerde beheer. De meeste leden bleven na afloop van de vergadering nog even bijpraten in het huiskamerrestaurant van Restaurant Puur en genoten van een uitstekend verzorgd lunchbuffet. De eerste plannen voor het nieuwe seizoen zijn ter plaatse alweer gesmeed!

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's