14-06-2015: Clubblad Editie mei-juni 2015 en komende activiteiten

Afgelopen week is editie 57, mei - juni 2015, afgerond en afgeleverd voor verzending. Uiterlijk 19 juni aanstaande zullen de leden en adverteerders het blad ontvangen, met daarin weer vele mooie artikelen en verslagen van diverse activiteiten.

BMW Klassieke Autoclub maakt zich op voor de volgende uitstap, die staat gepland voor 11 juli. Maar ook belangrijke evenementen waar BMW Klassiek niet zelf de organisatie van in handen heeft verdienen extra aandacht. Daarom hierbij nog een tweetal evenementen die van harte worden aanbevolen voor een dagtrip met BMW als belangrijk middelpunt.

 

21-06-2015: BMW Promotiedag in Sint Anthonis. Weliswaar geen “eigen” evenement, maar de inzet van onze clubleden is wel reden deze happening extra onder de aandacht te brengen. BMW Klassiek is in ieder geval prominent aanwezig. Klik hier voor meer informatie.

28-06-2015: “BMW Tradition”, geen evenement van BMW Klassiek, maar wel een belangrijke bijdrage van onze club. BMW Klassieke Autoclub heeft namelijk de medewerking toegezegd aan Classic Park door daar enkele clubauto's in de voorste hal direct aan het parkeerterrein te zetten. Een zevental auto's van de club zijn door het bestuur uitgezocht met de nadruk op de oudere auto's (Barockengel, Isetta, 328, Bertone en Neue Klasse). Redenen genoeg om dit evenement bij Classic Park in Boxtel bij te wonen. Aanvang 10.00 uur, aan de Koppenhoefstraat 14 (vlakbij de A2)

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's