17-06-2015: inschrijving Midden-Nederlandrit geopend

Voor de start van deze rit op zaterdag 11 juli 2015 zijn we te gast bij het Automotive College van het ROC Midden Nederland in Nieuwegein.

Vandaag krijgen de leden de uitnodiging toegestuurd, met daarbij een inschrijfformulier. Inschrijven kan t/m 5 juli aanstaande. Online inschrijven is ook mogelijk door hier te klikken.

De heren Edwin Bollema en Eric Kluvers zijn bereid ons in hun vrije tijd iets te vertellen over het college waar de toekomstige monteurs hun opleiding krijgen. Na de introductie over het college worden we meegenomen naar de praktijkruimtes. Een opengewerkte CVT versnellingsbak, complete motoren die getest worden en allerlei meetinstrumenten worden besproken. Er wordt een brug vrijgemaakt waarop één van onze auto's geplaatst kan worden om een inspectie te ondergaan.

Om ca. 12 uur zullen de eerste deelnemers van start gaan voor een korte rit van 35 km naar de lunchlocatie.

Dit gedeelte voert door het Utrechts weidegebied en langs de rivierbedding van de Lek om uit te komen in een kleine kersenboomgaard in Schalkwijk. De eigenaresse van de eetgelegenheid zorgt niet alleen voor de inwendige mens maar vertelt ook een verhaal over deze boomgaard waar 8 verschillende soorten kersen geteeld worden.

Na de lunch worden in een traject van ca. 75 km boomgaarden, weilanden en uiterwaarden afgewisseld door kleine dorpjes en oude stadjes en via de bossen van de Utrechtse Heuvelrug eindigen we in Driebergen.

Langs deze route staan enkele kastelen en riante oude buitenverblijven.

Aan het einde van de dag is er de mogelijkheid om te eten bij Hotel restaurant "De Bergse Bossen".

Bij genoeg deelnemers en mooi weer wordt voor ons de barbecue aangestoken.

 

Terug naar alle nieuws

Laatst toegevoegde foto's

meer foto's